logo

 

 

 
OFERTA

Catering bożonarodzeniowy 2021

w tym roku przygotowaliśmy dla Państwa ofertę cateringu świątecznego. 

Zachęcamy do składania zamówień na naszym formularzu - FORMULARZ ZAMÓWIEŃ

DANIA GOTOWE/ZUPY/SOSY:

• Pierogi z karpiem, kapustą kiszoną i pieczarkami 28 zł/10 szt.

• Pierogi z kapustą i grzybami 23 zł/10 szt.

• Pierogi ruskie 20 zł/10 szt.

• Uszka z kapustą i grzybami 53 zł/kg

PIEROGI PAKOWANE PO 10 SZT/MIN. ZAMÓWIENIE 10 SZT./MIN. ZAMÓWIENIE USZKA 0,5 KG


• Krokiety z kapustą i grzybami 6 zł/szt.

• Krokiety z serem i pieczarkami 7 zł/szt.

MIN. ZAMÓWIENIE 4 SZT.


• Barszcz czerwony z kiszonych buraków 19 zł/0,9L

• Zupa rybna 25 zł/0,9L

• Zupa grzybowa z kaszą pęczak 29 zł/0,9L

MIN. ZAMÓWIENIE 0,9l


• Karp faszerowany w galarecie  129 zł/ok. 1,5 kg

• Amur po grecku 6 zł/100g

• Kiełbasa z ryb słodkowodnych 10 zł/100g

• Karp z wędzarni 6,90 zł/100g

AMUR PO GRECKU/KIEŁBASA Z RYB SŁODKOWODNYCH/KARP Z WĘDZARNI-MIN. ZAMÓWIENIE 0,5 KG


• Półmisek mięs na zimno (polędwiczka wieprzowa nadziewana boczkiem, schab ze śliwka wędzoną, roladka z udka kurczaka z musem paprykowy, pasztet z wątróbki z wytrawną galaretką, galantyna z kurczaka, świąteczna szynka w glazurze pomarańczowej (25 szt.) 115 zł

• Półmisek ryb na zimno (mimoza z tołpygi, karpia i amura, terrina z karpia ze szpinakiem i posypką orzechowo-pistacjowa, mus z wędzonej ryby z podgrzybkami w chlebie tostowym, ciastko francuskie z pastą rybną, filet z suma w świątecznej marynacie (25 szt.) 139 zł

• Devolaille z masłem i pietruszką (130g) 9 zł/szt.

• Pieczeń z karkówki z sosem własnym 5 zł/100g

• Dzwonko z karpia po milicku z cebulką (220g) 15 zł/szt.

• Nacinany filet z karpia w chrupiącej panierce (180g) 20 zł/szt.

• Filet z tołpygi z pieca w ziołach (180g) 16 zł/szt.

• Bigos z suszonymi podgrzybkami 5 zł/100g

PIECZEN Z KARKÓWKI/BIGOS Z SUSZONYMI PODGRZYBKAMI-MIN. ZAMÓWIENIE 0,5 KG


• Sos czosnkowy 6 zł/100ml

• Sos kurkowy 10 zł/100ml

• Sos pieczeniowy 7 zł/100ml

• Sos kasztanowy/grzybowy/cytrynowo-maślany 8 zł/100ml 


PRZETWORY Z NASZYCH RYB:

• Pasztet z ryb wędzonych 0,5l – 40 zł

• Pasztet z ryb wędzonych 0,25l – 22 zł

• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,5l – 26 zł

• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,25l – 14 zł

• Paluszki z amura 0,5l – 26 zł

• Pulpety z tołpygi 0,5l – 28 zł

• Sum w sosie słodko – kwaśnym 0,5l – 35 zł

• Tołpyga w zalewie octowej 0,9l – 30 zł


RYBY 

KARP MILICKI

• patroszony wakowany 28,99 PLN/kg

• tusza wakowany 30,99 PLN/kg

• dzwonko MAP 32,99 PLN/kg

• płat MAP 36,99 PLN/kg

• filet MAP 45,99 PLN/kg

• filet nacinany MAP 46,99 PLN/kg

PATROSZONY/TUSZKA (1 szt. waga 1,2-2 kg lub 3-4 kg)

AMUR

• patroszony wakowany 27,99 PLN/kg

• tusza wakowany 29,99 PLN/kg

• dzwonko MAP 31,99 PLN/kg

• płat MAP 35,99 PLN/kg

• filet MAP 44,99 PLN/kg

• filet nacinany MAP 45,99 PLN/kg

PATROSZONY/TUSZKA (1 szt. waga 1,5-4 kg)

TOŁPYGA

• patroszona wakowana 15,99 PLN/kg

• tusza wakowana 17,99 PLN/kg

• dzwonko MAP 21,99 PLN/kg

• płat MAP 23,99 PLN/kg

• filet MAP 25,99 PLN/kg

• filet nacinany MAP 27,99 PLN/kg

PATROSZONA/TUSZKA (1 szt. waga 1,5-4 kg)

LIN

• patroszony wakowany 28,99 PLN/kg

PATROSZONY (1 szt. waga 0,3-0,6 kg)

SUM

• patroszony wakowany 37,99 PLN/kg

• tusza wakowany 40,99 PLN/kg

• filet MAP 54,99 pln/kg

PATROSZONY/TUSZA (1 szt. waga 2,5-4,5 kg)

SZCZUPAK

• patroszony wakowany 41,99 PLN/kg

• tusza wakowany 43,99 PLN/kg

• dzwonko MAP 46,99 PLN/kg

PATROSZONY/TUSZA (1 szt. waga 1,3-3 kg)

JESIOTR

• patroszony wakowany 42,99 PLN/kg

• tusza wakowany 51,99 PLN/kg

• filet MAP 79,99 PLN/kg

PATROSZONY/TUSZA (1 szt. waga 1,8-5 kg)


Ryby na tackach MAP sprzedajemy na szt. (1 szt. waga 0,5-0,7 kg)

Ryby patroszone i tusze sprzedajemy na szt.

MAP - Tacka do pakowania żywnosci, która gwarantuje zachowanie naturalnej świeżości

Filet naciany - ma nacięte ości, które rozpuszczają sie podczas smażenia/gotowania

Wakowany - pakowany próżniowo


Termin składania zamówień: do 17 grudnia

Termin odbioru (Hotel Naturum):

22 grudnia - 08.00-19.00

23 grudnia – 07.00-18.00

Termin odbioru (Urząd Marszałkowski, ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego 12/14, Wrocław:

22-23 grudnia – 09.00-12.00

Rozliczenie:

Pobieramy zadatek w wysokości 100% wartości zamówienia (wszystkie zadatki przyjmujemy w formie przelewu lub w recepcji hotelu gotówką/kartą).

Za ryby surowe płatność przy odbiorze.

Zadatek należy wpłacić do 48 godz. od momentu złożonego zamówienia.

Zamówienia prosimy składać w recepcji Hotelu Naturum

tel.: +48 71/ 75 90 888, +48 534 964 120, rezerwacje@stawymilickie.pl

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015