w tym roku przygotowaliśmy dla Państwa ofertę cateringu Wielkanocnego.
Zupy:
• Żurek z jajkiem i biała kiełbasą (450ml) – 20 zł
• Zupa rybna z mleczkiem koksowym (450 ml) – 20 zł
Dania mięsne:
• Półmisek mięs (karkówka wolno pieczona, terrina z kurczaka, schab ze śliwką, polędwiczka pieczona w bekonie, pieczone koreczki ze śliwką, migdałem i boczkiem, szynka z masą serowo-chrzanową) 0,8-1 kg – 145 zł
• Pasztet Wielkanocny z wytrawną galaretką (z wątróbek drobiowych, pasteryzowane w słoiku, poj. 250 ml) – 19,00 zł/ 250 ml
• Devolaille z masłem i natką pietruszki – 19 zł/szt.
• Konfitowane udko z kaczki z żurawinowym sosem (porcja ok. 150g-180g) – 25,00 zł/szt.
• Rolada wieprzowa w sosie własnym (porcja ok.180g) – 18,00 zł/szt.
• Rolada drobiowa ze szpinakiem i serem feta (porcja ok. 180g) – 19,00 zł/szt.
• Krokiety z pieczarkami i serem – 14zł/szt. (zamówienie min. 4 szt.)
• Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym - 12 zł/szt. (zamówienie min. 4 szt.)
• Gołąbki z kaszą i karpiem w sosie z leśnych grzybów - 15 zł/szt. (zamówienie min. 4 szt.)
Dania i przetwory rybne:
• Pierogi z karpiem – 35 zł/10 szt
• Bigos RYBAKA (z pieczarkami i rybą pieczoną) – 30 zł/0,5kg
• Karp milicki wędzony – 89 zł/kg
• Tołpyga w occie 0,9l – 44 zł
• Pasztet z ryb wędzonych 0,5l – 47 zł
• Pasztet z ryb wędzonych 0,25l – 24 zł
• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,5l – 29 zł
• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,25l – 16 zł
• Paluszki z amura w ostrym sosie paprykowym 0,5l – 30 zł
• Pulpety z tołpygi w zalewie pomidorowej 0,5l – 29 zł
• Sum w sosie słodko-kwaśnym 0,5l – 47 zł
Sałatki:
• Tradycyjna sałatka jarzynowa – 23 zł/ 0,5kg
• Śledzie w pikantnej zalewie pomidorowej – 19 zł/0,5kg
Ryby:
• Karp (dzwonko) – 46,90 zł/kg
• Karp (płat) – 51,90 zł/kg
• Karp (filet) – 59,90 zł/kg
• Karp (filet nacinany) – 62,90 zł/kg
• Amur (dzwonko) – 43,90 zł/kg
• Amur (płat) – 46,90 zł/kg
• Amur (filet) – 52,90 zł/kg
• Amur (filet nacinany) – 54,90 zł/kg
• Jesiotr (filet) – 106,90 zł/kg
*zamówienia składamy na tacki MAP (orientacyjna waga jednej tacki– ok. 500-800g).
**tacka MAP – jest to specjalnie zaprojektowana tacka do pakowania żywności w atmosferze ochronnej, która gwarantuje zachowanie naturalnie świeżej żywności.
***filet nacinany – filet nacinany w niewielkich odstępach, aby podzielić ości na fragmenty, które łatwo ulegną wysmażeniu na gorącym tłuszczu.
Zamówienia przyjmujemy do 31 marca (piątek)
Odbiory:
Rozliczenie:
Pobieramy zadatek w wysokości 100% wartości zamówienia dań gotowych
(wszystkie zadatki przyjmujemy w formie przelewu lub w recepcji hotelu gotówką/kartą).
Za ryby surowe płatność przy odbiorze.
Zadatek należy wpłacić do 48 godz. od momentu złożonego zamówienia.
Zamówienia prosimy składać w recepcji Hotelu Naturum
tel.: +48 71/ 75 90 888, +48 534 964 120, rezerwacje@stawymilickie.pl
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015