logo
CATERING

Catering wielkanocny 2023

w tym roku przygotowaliśmy dla Państwa ofertę cateringu Wielkanocnego. 

Zupy:

• Żurek z jajkiem i biała kiełbasą (450ml) – 20 zł

• Zupa rybna z mleczkiem koksowym (450 ml) – 20 zł

Dania mięsne:

• Półmisek mięs (karkówka wolno pieczona, terrina z kurczaka, schab ze śliwką, polędwiczka pieczona w bekonie, pieczone koreczki ze śliwką, migdałem i boczkiem, szynka z masą serowo-chrzanową) 0,8-1 kg –  145 zł

• Pasztet Wielkanocny z wytrawną galaretką (z wątróbek drobiowych, pasteryzowane w słoiku, poj. 250 ml) – 19,00 zł/ 250 ml

• Devolaille z masłem i natką pietruszki – 19 zł/szt.

• Konfitowane udko z kaczki z żurawinowym sosem (porcja ok. 150g-180g) – 25,00 zł/szt.

• Rolada wieprzowa w sosie własnym (porcja ok.180g) – 18,00 zł/szt.

• Rolada drobiowa ze szpinakiem i serem feta (porcja ok. 180g) – 19,00 zł/szt.

• Krokiety z pieczarkami i serem – 14zł/szt. (zamówienie min. 4 szt.)

• Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym - 12 zł/szt. (zamówienie min. 4 szt.)

• Gołąbki z kaszą i karpiem w sosie z leśnych grzybów - 15 zł/szt. (zamówienie min. 4 szt.)

Dania i przetwory rybne:

• Pierogi z karpiem – 35 zł/10 szt

• Bigos RYBAKA (z pieczarkami i rybą pieczoną) – 30 zł/0,5kg

• Karp milicki wędzony – 89 zł/kg

• Tołpyga w occie 0,9l – 44 zł

• Pasztet z ryb wędzonych 0,5l – 47 zł

• Pasztet z ryb wędzonych 0,25l – 24 zł

• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,5l – 29 zł

• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,25l – 16 zł

• Paluszki z amura w ostrym sosie paprykowym 0,5l – 30 zł

• Pulpety z tołpygi w zalewie pomidorowej 0,5l – 29 zł

• Sum w sosie słodko-kwaśnym 0,5l – 47 zł

Sałatki:

• Tradycyjna sałatka jarzynowa – 23 zł/ 0,5kg

• Śledzie w pikantnej zalewie pomidorowej – 19 zł/0,5kg

Ryby: 

• Karp (dzwonko) – 46,90 zł/kg

• Karp (płat) – 51,90 zł/kg

• Karp (filet) – 59,90 zł/kg

• Karp (filet nacinany) – 62,90 zł/kg

• Amur (dzwonko) – 43,90 zł/kg

• Amur (płat) – 46,90 zł/kg

• Amur (filet) – 52,90 zł/kg

• Amur (filet nacinany) – 54,90 zł/kg

• Jesiotr (filet) – 106,90 zł/kg

*zamówienia składamy na tacki MAP (orientacyjna waga jednej tacki– ok. 500-800g).

**tacka MAP – jest to specjalnie zaprojektowana tacka do pakowania żywności w atmosferze ochronnej, która gwarantuje zachowanie naturalnie świeżej żywności.

***filet nacinany – filet nacinany w niewielkich odstępach, aby podzielić ości na fragmenty, które łatwo ulegną wysmażeniu na gorącym tłuszczu.

>FORMULARZ ZAMÓWIENIA<

Zamówienia przyjmujemy do 31 marca (piątek)

Odbiory:

  1. Hotel:
  • 6-7 kwietnia w godzinach 8.00-18.00
  1. Urząd Marszałkowski:
  • 7 kwietnia w godzinach 9.00-10.00

 

Rozliczenie:

Pobieramy zadatek w wysokości 100% wartości zamówienia dań gotowych

(wszystkie zadatki przyjmujemy w formie przelewu lub w recepcji hotelu gotówką/kartą).

Za ryby surowe płatność przy odbiorze.

Zadatek należy wpłacić do 48 godz. od momentu złożonego zamówienia.

Zamówienia prosimy składać w recepcji Hotelu Naturum

tel.: +48 71/ 75 90 888, +48 534 964 120, rezerwacje@stawymilickie.pl

www.stawymilickie.pl

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015