W tym roku przygotowaliśmy dla Państwa ofertę cateringu świątecznego.
Zamówienia prosimy składać na formularzu online - FORMULARZ ZAMÓWIEŃ ONLINE
Nie przyjmujemy zamówień telefonicznie.
Ważne: po złożeniu zamówienia otrzymają Państwo w osobnej wiadomości potwierdzenie przyjęcia zamówienia oraz informacje dotyczące płatności.
DANIA GOTOWE/ZUPY:
• Pierogi z karpiem, kapustą kiszoną i pieczarkami 38 zł/10 szt.
• Pierogi z kapustą i grzybami 34 zł/10 szt.
• Pierogi ruskie 31 zł/10 szt.
• Uszka z kapustą i grzybami 69 zł/kg
PIEROGI PAKOWANE PO 10 SZT/MIN. ZAMÓWIENIE 10 SZT./MIN. ZAMÓWIENIE USZKA 0,5 kg
• Krokiety z kapustą i grzybami 13 zł/szt.
• Krokiety z serem i pieczarkami 14 zł/szt.
• Krokiety z wędzonym karpiem i kapustą 14 zł/szt.
• Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym 12 zł/szt.
• Gołąbki z kaszą i karpiem w sosie z leśnych grzybów 15 zł/szt.
MIN. ZAMÓWIENIE 2 SZT.
• Barszcz czerwony z kiszonych buraków 33 zł/0,9L
• Zupa rybna 47 zł/0,9L
• Grzybowa z kaszą pęczak 47 zł/0,9L
• Kwaśnica z karpia 47 zł/0,9L
MIN. ZAMÓWIENIE 0,9l
• Karp faszerowany w galarecie 159 zł/ok. 1,5 kg
• Amur po grecku 80 zł/1 kg
• Karp Milicki wędzony 99 zł/1 kg
AMUR PO GRECKU/KARP Z WĘDZARNI-MIN. ZAMÓWIENIE 0,5 kg
• Półmisek mięs na zimno (polędwiczka wieprzowa nadziewana boczkiem, roladka z udka kurczaka z pieczarkami, pieczony filet z indyka ze szpinakiem, pasztet z wątróbki z wytrawną galaretką, galantyna z kurczaka) 149 zł/ok. 1,5 kg
• Półmisek ryb na zimno (mimoza z tołpygi, karpia i amura, terrina z karpia ze szpinakiem i posypką orzechowo-pistacjowa, mus z wędzonej ryby z podgrzybkami w chlebie tostowym, rolada buraczana z pasta rybną, sushi sum) 159 zł/ok. 1,5 kg
• Devolaille z masłem i pietruszką (130g) 17 zł/szt.
• Konfitowanie udko z kaczki w sosie pieczeniowym 25 zł/szt.
• Dzwonko z karpia po milicku z cebulką (220g) 27 zł/szt.
• Nacinany filet z karpia w chrupiącej panierce w sosie kurkowym (180g) 35 zł/szt.
• Rolada z kurczaka ze szpinakiem i serem feta (160g) 17 zł/szt.
• Zraz wieprzowy w sosie własnym (160g) 18 zł/szt.
• Bigos z suszonymi podgrzybkami 59 zł/1 kg
• Bigos rybaka (z dodatkiem ryb słodkowodnych) 59 zł/1 kg
BIGOS -MIN. ZAMÓWIENIE 0,5 kg
PRZETWORY Z NASZYCH RYB:
• Pasztet z ryb wędzonych 0,5l – 47 zł
• Pasztet z ryb wędzonych 0,235l – 24 zł
• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,5l – 29 zł
• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,235l – 16 zł
• Paluszki z amura 0,5l – 30 zł
• Pulpety z tołpygi 0,5l – 29 zł
• Sum w sosie słodko – kwaśnym 0,5l – 47 zł
• Tołpyga w zalewie octowej 0,9l – 44 zł
RYBY
KARP MILICKI
• patroszony wakowany 39,90 PLN/kg
• tusza wakowany 44,90 PLN/kg
• dzwonko MAP 51,90 PLN/kg
• płat MAP 57,90 PLN/kg
• filet MAP 65,90 PLN/kg
• filet nacinany MAP 69,90 PLN/kg
PATROSZONY/TUSZKA (1 szt. waga 1,4-1,8 kg/1,1-1,4 kg)
AMUR
• patroszony wakowany 32,90 PLN/kg
• płat MAP 51,90 PLN/kg
• filet MAP 58,90 PLN/kg
• filet nacinany MAP 60,90 PLN/kg
PATROSZONY (1 szt. waga 2-3 kg)
TOŁPYGA
• patroszona wakowana 19,90 PLN/kg
• płat MAP 35,90 PLN/kg
• filet MAP 36,90 PLN/kg
• filet nacinany MAP 39,90 PLN/kg
PATROSZONA (1 szt. waga 3-4 kg)
LIN
• patroszony wakowany 35,90 PLN/kg
PATROSZONY (1 szt. waga 0,4-0,9 kg)
SZCZUPAK
• patroszony wakowany 58,90 PLN/kg
• dzwonko MAP 69,90 PLN/kg
PATROSZONY (1 szt. waga 1,3-3 kg)
JESIOTR
• patroszony wakowany 65,90 PLN/kg
• filet MAP 110,90 PLN/kg
PATROSZONY (1 szt. waga 2-3 kg)
SUM
• filet MAP 87,90 PLN/kg
Ryby na tackach MAP sprzedajemy na sztuki (1 szt. waga 0,5-0,7 kg)
Ryby patroszone i tusze sprzedajemy na sztuki
MAP - Tacka do pakowania żywnosci, która gwarantuje zachowanie naturalnej świeżości
Filet naciany - ma nacięte ości, które rozpuszczają sie podczas smażenia/gotowania
Wakowany - pakowany próżniowo
Termin składania zamówień: do 15 grudnia
Przy zamówieniach powyżej 400 zł (dotyczy dań gotowych) Paprykarz z ryb słodkowodnych GRATIS!
Termin odbioru - Hotel Naturum:
22 grudnia - 08.00-18.00
23 grudnia – 07.00-15.00
Termin odbioru - Urząd Marszałkowski, ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego 12/14, Wrocław:
21-23 grudnia – 09.00-11.00
Rozliczenie: pobieramy zadatek w wysokości 100% wartości zamówienia dań gotowych. Zadatek należy wpłacić do 48 godzin od momentu otrzymania potwierdzenia przyjęcia zamówienia.
Za ryby surowe płatność przy odbiorze.
Jeśli chcesz uzyskać bezpośrednie informacje o cateringu skontaktuj się z nami:
tel.: +48 71/ 75 90 888, +48 534 964 120, rezerwacje@stawymilickie.pl
STAWY MILICKIE SA
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
(+48) 71/ 38 32 482
fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)
mail: biuro@stawymilickie.pl
NIP: 916-13-88-540
BIURO
Sułów, ul. Kolejowa 2
(I piętro, Bank Spółdzielczy)
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 38 47 110
BIURO WE WROCŁAWIU
Rynek 58, III p.
50-116 Wrocław
HOTEL NATURUM
Ruda Sułowska 20
56-300 Milicz
tel.: (+48) 71/ 75 90 888
tel.: (+48) 534 964 120
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
GOSPODA 8 RYB
tel.: (+48) 534 964 120
WYCIECZKI, FOTOSAFARI
tel.: (+48) 71/ 759 08 88
DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM
mail: rezerwacje@stawymilickie.pl
Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015