logo

 

 

 
OFERTA

Catering bożonarodzeniowy 2023

W tym roku przygotowaliśmy dla Państwa ofertę cateringu świątecznego. 

Zamówienia prosimy składać na formularzu online - FORMULARZ ZAMÓWIEŃ ONLINE 

Nie przyjmujemy zamówień telefonicznie.

Ważne: po złożeniu zamówienia otrzymają Państwo w osobnej wiadomości potwierdzenie przyjęcia zamówienia oraz informacje dotyczące płatności. 

DANIA GOTOWE/ZUPY:

• Pierogi z karpiem, kapustą kiszoną i pieczarkami 38 zł/10 szt.

• Pierogi z kapustą i grzybami 34 zł/10 szt.

• Pierogi ruskie 31 zł/10 szt.

• Uszka z kapustą i grzybami 69 zł/kg

PIEROGI PAKOWANE PO 10 SZT/MIN. ZAMÓWIENIE 10 SZT./MIN. ZAMÓWIENIE USZKA 0,5 kg


• Krokiety z kapustą i grzybami 13 zł/szt.

• Krokiety z serem i pieczarkami 14 zł/szt.

• Krokiety z wędzonym karpiem i kapustą 14 zł/szt.

• Gołąbki tradycyjne w sosie pomidorowym 12 zł/szt.

• Gołąbki z kaszą i karpiem w sosie z leśnych grzybów 15 zł/szt.

MIN. ZAMÓWIENIE 2 SZT.


• Barszcz czerwony z kiszonych buraków 33 zł/0,9L

• Zupa rybna 47 zł/0,9L

• Grzybowa z kaszą pęczak 47 zł/0,9L

• Kwaśnica z karpia 47 zł/0,9L

MIN. ZAMÓWIENIE 0,9l


• Karp faszerowany w galarecie  159 zł/ok. 1,5 kg

• Amur po grecku 80 zł/1 kg

• Karp Milicki wędzony 99 zł/1 kg

AMUR PO GRECKU/KARP Z WĘDZARNI-MIN. ZAMÓWIENIE 0,5 kg


• Półmisek mięs na zimno (polędwiczka wieprzowa nadziewana boczkiem, roladka z udka kurczaka z pieczarkami, pieczony filet z indyka ze szpinakiem, pasztet z wątróbki z wytrawną galaretką, galantyna z kurczaka) 149 zł/ok. 1,5 kg

• Półmisek ryb na zimno (mimoza z tołpygi, karpia i amura, terrina z karpia ze szpinakiem i posypką orzechowo-pistacjowa, mus z wędzonej ryby z podgrzybkami w chlebie tostowym, rolada buraczana z pasta rybną, sushi sum) 159 zł/ok. 1,5 kg

• Devolaille z masłem i pietruszką (130g) 17 zł/szt.

• Konfitowanie udko z kaczki w sosie pieczeniowym 25 zł/szt.

• Dzwonko z karpia po milicku z cebulką (220g) 27 zł/szt.

• Nacinany filet z karpia w chrupiącej panierce w sosie kurkowym (180g) 35 zł/szt.

• Rolada z kurczaka ze szpinakiem i serem feta (160g) 17 zł/szt.

• Zraz wieprzowy w sosie własnym (160g) 18 zł/szt.

• Bigos z suszonymi podgrzybkami 59 zł/1 kg

• Bigos rybaka (z dodatkiem ryb słodkowodnych) 59 zł/1 kg

BIGOS -MIN. ZAMÓWIENIE 0,5 kg


PRZETWORY Z NASZYCH RYB:

• Pasztet z ryb wędzonych 0,5l – 47 zł

• Pasztet z ryb wędzonych 0,235l – 24 zł

• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,5l – 29 zł

• Paprykarz z ryb słodkowodnych 0,235l – 16 zł

• Paluszki z amura 0,5l – 30 zł

• Pulpety z tołpygi 0,5l – 29 zł

• Sum w sosie słodko – kwaśnym 0,5l – 47 zł

• Tołpyga w zalewie octowej 0,9l – 44 zł


RYBY 

KARP MILICKI

• patroszony wakowany 39,90 PLN/kg

• tusza wakowany 44,90 PLN/kg

• dzwonko MAP 51,90 PLN/kg

• płat MAP 57,90 PLN/kg

• filet MAP 65,90 PLN/kg

• filet nacinany MAP 69,90 PLN/kg

PATROSZONY/TUSZKA (1 szt. waga 1,4-1,8 kg/1,1-1,4 kg)

AMUR

• patroszony wakowany 32,90 PLN/kg

• płat MAP 51,90 PLN/kg

• filet MAP 58,90 PLN/kg

• filet nacinany MAP 60,90 PLN/kg

PATROSZONY (1 szt. waga 2-3 kg)

TOŁPYGA

• patroszona wakowana 19,90 PLN/kg

• płat MAP 35,90 PLN/kg

• filet MAP 36,90 PLN/kg

• filet nacinany MAP 39,90 PLN/kg

PATROSZONA (1 szt. waga 3-4 kg)

LIN

• patroszony wakowany 35,90 PLN/kg

PATROSZONY (1 szt. waga 0,4-0,9 kg)

SZCZUPAK

• patroszony wakowany 58,90 PLN/kg

• dzwonko MAP 69,90 PLN/kg

PATROSZONY (1 szt. waga 1,3-3 kg)

JESIOTR

• patroszony wakowany 65,90 PLN/kg

• filet MAP 110,90 PLN/kg

PATROSZONY (1 szt. waga 2-3 kg)

SUM

• filet MAP 87,90 PLN/kg


Ryby na tackach MAP sprzedajemy na sztuki (1 szt. waga 0,5-0,7 kg)

Ryby patroszone i tusze sprzedajemy na sztuki

MAP - Tacka do pakowania żywnosci, która gwarantuje zachowanie naturalnej świeżości

Filet naciany - ma nacięte ości, które rozpuszczają sie podczas smażenia/gotowania

Wakowany - pakowany próżniowo


Termin składania zamówień: do 15 grudnia

Przy zamówieniach powyżej 400 zł (dotyczy dań gotowych) Paprykarz z ryb słodkowodnych GRATIS!

Termin odbioru - Hotel Naturum:

22 grudnia - 08.00-18.00

23 grudnia – 07.00-15.00

Termin odbioru - Urząd Marszałkowski, ul. Wybrzeże Juliusza Słowackiego 12/14, Wrocław:

21-23 grudnia – 09.00-11.00

Rozliczenie: pobieramy zadatek w wysokości 100% wartości zamówienia dań gotowych. Zadatek należy wpłacić do 48 godzin od momentu otrzymania potwierdzenia przyjęcia zamówienia. 

Za ryby surowe płatność przy odbiorze.

Jeśli chcesz uzyskać bezpośrednie informacje o cateringu skontaktuj się z nami:

tel.: +48 71/ 75 90 888, +48 534 964 120, rezerwacje@stawymilickie.pl

STAWY MILICKIE SA

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

(+48) 71/ 38 32 482

fax: (+48) 71/ 38 47 110 (wew. 25)

mail: biuro@stawymilickie.pl

NIP: 916-13-88-540

BIURO

Sułów, ul. Kolejowa 2

(I piętro, Bank Spółdzielczy)

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 38 47 110

BIURO WE WROCŁAWIU

Rynek 58, III p.

50-116 Wrocław

HOTEL NATURUM

Ruda Sułowska 20

56-300 Milicz

tel.: (+48) 71/ 75 90 888

tel.: (+48) 534 964 120

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

GOSPODA 8 RYB

tel.: (+48) 534 964 120

WYCIECZKI, FOTOSAFARI

tel.: (+48) 71/ 759 08 88

DZIAŁ SPRZEDAŻY
HOTELU NATURUM

mail: rezerwacje@stawymilickie.pl

Wszelkie prawa zastrzeżone © Stawy Milickie SA 2008-2015